U17D Liga SHEA – HF Mors/Skyum (28-29)

Endnu en tæt kamp – velspillet og spændende til det sidste!

Efter de seneste to meget tætte kampe mod hhv. Fredericia og VIES, der begge blev afgjort med ét enkelt mål og med 1 sejr og 1 nederlag til SHEA, var der besøg af et af puljens stærkeste hold, HF Mors/Skyum.

Kampen var tæt fra først fløjt, og holdene fulgtes pænt ad frem til det 15. minut, hvor SHEA førte med 7-6. Indtil da havde SHEA haft teten med et enkelt mål det meste af tiden.

Frem til det 20. minut fik HF Mors/Skyum bragt sig foran med 2 til stillingen 7-9, og trak derefter pænt fra til det 25. minut, hvor stillingen var 8-12. SHEA havde en scoringskrise på 10 minutter i denne periode.

SHEA fik i halvlegens sidste 5 minutter kæmpet sig flot tilbage på 11-12, hvorefter HF Mors/Skyum igen trak fra de sidste par minutter til halvlegsresultatet 12-15!

Anden halvlegs start bød på 3 lynhurtige scoringer til HF Mors/Skyum og 1 enkelt til SHEA, og stillingen var 13-18 på under 3 minutter!!!

SHEA tog straks halvlegens første og meget tidlige TimeOut som følge heraf, og hvilken virkning. I de næste 4 minutter fik de indhentet HF Mors/Skyum til stillingen 18-18 efter 7 minutter – spændingen var igen intakt!

Derfra var kampen meget tæt, og med skiftevise føringer frem til det 45. minut, hvor SHEA førte 23-22.

Herfra og frem til det 58. minut var HF Mors/Skyum foran, og stillingen var 27-29 kun 2 minutter før tid. SHEA fik scoret til 28-29, og med kun 30 sekunder igen, fik HF Mors/Skyum frikast på banens midte efter en offensiv satsning og godt pres fra SHEA helt op til HF Mors/Skyums banehalvdel. Det lykkedes SHEA at erobre bolden de sidste 10 sekunder efter et skudforsøg, og de nåede en sidste afslutning, dog uden gevinst – men tæt på uafgjort.

BESTEMT en af de bedste kampe – måske den bedste – SHEA har spillet i Ligaen i år, så der er meget godt at bygge videre på!

TAK til publikum for et pænt fremmøde og deres store opbakning og iver!

Med sejren bragte HF Mors/Skyum sig i spidsen af puljen med 6 point for 4 kampe, men med ØBG Silkeborg lige efter med 5 point for 3 kampe! KAMPEN viste, at puljen er meget tæt og jævnbyrdig, og at alle kan slå alle.

Målscorer: Nicolai Skytte 7, Markus Ranzau 6, Vilads Nyholm 5, Peter Hauge Andersen 4, Sebastian Frandsen 3 (1), Marcus Andersen 2, Mathias Carlsen 1

Målmand: Julius Fenger, 1. halvleg 25 % (5/20) – 2. halvleg 33 % (7/21) – TOTAL 29 % (12/41)

Udvisninger: Mathias Carlsen, Benjamin Høegh

Næste kamp: fredag den 28. februar kl. 20.15 mod Aalborg Håndbold i Ligaen.