U19D Liga Tønder – Skanderborg 22-28 (12-17)

2 point med fra Tønder
Torsdag aften tog Skanderborg U19 drenge turen til Tønder for at kæmpe om 2 point. Første møde på Fælleden før jul var en tæt affære, som Skanderborg vandt knebent med et enkelt mål, men de grønne drenge kom denne gang ret godt fra start. Forsvaret stod stærkt og virkede veloplagt. Der blev tacklet igennem og efter 15 min. valgte Tønder timeout ved stillingen 3-8. Skanderborgs angrebsspil fungerede i størstedelen af halvlegen let og ubesværet i højt tempo, så Tønder havde vanskeligt ved at få brudt den grønne bølge. Derfor skruede hjemmeholdet bissen på, hvilket gav flere straffekendelser i Skanderborgs favør. Disse omsatte Magnus Haubro, der særligt i 1. halvleg viste sin skarphed, ubesværet til en øget grøn føring. Pausestillingen var 12-17.
Desværre kom Skanderborg ikke på banen til 2. halvleg med samme skarphed i afslutningerne.  Drengene lukkede ganske vist ret effektivt af i de defensive dueller – og resten tog Tobias Nordahl sig af. Men i angrebsspillet ville for mange noget selv, i stedet for at holdet spillede sig frem til de bedste løsninger. Efter 10 min. stod der 3-3 i indbyrdes opgør og resten af halvlegen fortsatte lidt i samme rille. Tilskuerne fik i perioder mange lækre detaljer, men også alt for mange tekniske fejl og for lidt udnyttelse af vores hurtighed. Tønder forsøgte sig med flere forskellige forsvarsaktioner og 7-6 i angrebsspillet, men de kom aldrig tættere på end 6 måls forskel. Kampen sluttede 22-28 og Skanderborg kunne vende retur med 2 point.
Næste kamp bliver lokalderby mod klubkammeraterne fra Hørning tirsdag den 18. februar kl 19.30.
 
Målscorer Skanderborg:
Magnus Haubro 9 (4), Magnus Larsen 4, Mikkel Hansen 4, Jakob Villemoes Larsen 3, Julius Mørch Rasmussen 3, Mads Sejrsen 3, Emil Svensson 1, Tobias Mygind 1.