U17D Liga VIES – Skanderborg

Sidste kamp før en velfortjent vinterferie var mod VIES på Vejle Idrætsefterskole, som SHEA U17 drenge burde have en rimelige chance mod. Men sådan gik det desværre ikke.

Kampen startede med et godt tempo og god fight fra starten og SHEA U17 kommer foran med 3-4 mål de første 25 minutter. Drengene står godt i forsvaret og Julius har nogle fine redninger i målet. De sidste minutter af 1. halvleg får VIES scoret nogle hurtige mål og da drengene går til halvleg er resultatet uafgjort 15-15. VIES drengene bliver i hele kampen godt hjulpet af deres fangruppe fra efterskolen.

I 2. halvleg følges holdene ad og vi har endnu engang en del brændte chancer. Efter 10 minutters spil fører VIES for første gang i kampen. Herefter følges de to hold godt ad, hvilket giver en spændende og stresset kamp. I det sidste minut får vi lavet et hurtig kontramål til resultatet 27-28, men desværre spiller VIES klogt og går ind og trækker frikast og det resulterer i, at de får lov til at spille de sidste sekunder ud.

Målmand: Julius Fenger, 1.Halvleg: 35% (8/23) – 2. Halvleg: 38% (8/21) – Total (16/44) 36%

Scoringer: Markus Ranzau 6, Nicolai Skytte 6(1), Villads Nyholm 4, Sebastian Frandsen 4 (3), Benjamin Høegh 2, Hjalte Thorpstrup 1, Mathias Carlsen 1, Marcus Andersen 1, Peter Hauge Andersen 1, Søren Sørensen 1.

Udvisninger: Villas Nyholm 2, Søren Sørensen 1.

Næste kamp: U17 Drenge liga:  SHEA U17 Skanderborg – HF Mors/Skyum lørdag 22. februar 2020, kl. 18.30