Glædelig jul og godt nytår

Kulturen slår rødder

Det har på rigtig mange måder, været et enormt godt håndbold-år, for SHEA. Kulturen er i årets løb styrket, og sammenhængen på tværs af alle i Skanderborg Håndbold, er øget. Vi ser, hører, hjælper og løfter hinanden som aldrig før og relationen på tværs af vores akademi-elever vokser.

Samtidig var 2019 året, hvor vi fik helte. Rigtige helte. Oplevelsen i BOXEN ved Final4 i marts, er uvurderlig for en klubs sammenhold. Vi er alle meget stolte over, at være grønne!

Formålet med SHEA, er at være katalysator for spillernes udvikling. Vi har et ønske om at være med til at udvikle fremtidens ligaspillere. Derfor er vi også glade for den interesse vores to LIGA-hold viser ungdommen i øjeblikket. Rigtig mange af de unge spillere har fået vigtig erfaring fra træning og kamp, som de skal være stolte af og ydmyge overfor. Flere SHEA-spillere har i 2019 fået debut i håndboldligaen i en meget ung alder. Det vil kræve langvarigt og hårdt arbejde, at bide sig fast på det niveau, men oplevelsen skal I gå forrest med og dele ud af på ungdomsniveau i hverdagen.

På ungdomsniveau har vi tænkt nye veje og handlet

På U15 piger og drenge har vi gentænkt hvordan vi tror, udviklingen bedst foregår. Holdinddeling er derfor i år ikke sket efter blot aktuelt niveau og fysiske forudsætninger, men på baggrund af flere andre parametre og med formål, at skabe flere gode hold end blot ét enkelt.

Det U17 drengehold, som består af udelukkende 2. års-U17 – og som i april blev danske mestre i årgangen – har vi, grundet deres fysiske og tekniske niveau, flyttet op som U19 hold, hvor de i skrivende stund er placeret på andenpladsen i U19-Ligaen, mens vores alderssvarende U19 hold faktisk indtager tredjepladsen. Flot af begge hold!

Status resultatmæssigt er i øvrigt også ganske pæn på U17, hvor drenge- og piger har kvalificeret sig til U17 Ligaerne efter julepausen.

Fremtiden er grøn

Et blik ud i fremtiden, viser, at vi til stor begejstring får genoprettet et attraktivt miljø for U19 piger. Et miljø, hvor vores stærke U17 piger, rykker op og viderefører kulturen. Sådan får vi både U17- og U19 piger i 2020. Det ser vi alle med stor glæde frem til.

Parallelt med dette, udvider vi også hos drengene med et hold i årgang 2004, som bliver de yngste U17 drenge. Her bliver tilført masser af energi og stor lyst til at lære.

Denne form for udvidelse af SHEA, er mulig, eftersom vi har fået tilført nye, stærke kræfter til bestyrelsen i efteråret 2019. Disse skal – sammen med erfarne kræfter – sikre, at vi kan udvide vores produkt, samtidig med at vi løfter kvaliteten af hverdagen. Det ser på alle måder grønt ud, når vi kigger frem mod næste år …

God jul og rigtig godt 2020 til alle grønne,

 

Med venlig hilsen

Mikkel Voigt