U19 Drenge Liga Skanderborg – BSV 35-26 (17-6)

Sikker hjemmesejr til U19 inden julepausen

Søndag tog Skanderborg imod BSV på Fælleden. Seneste indbyrdes opgør var blevet vundet af de grønne med et enkelt mål og drengene virkede opsatte på at lægge sidste uges nederlag bag sig. Skanderborg kom fint i front med et godt og varieret angrebspil, men BSV kom i gang og efter 10 min. var stillingen helt lige ved 4-4. Skanderborg genfandt dog snart koncentrationen i begge ender. Angrebsspillet var flydende og varieret og de fremmødte blev belønnet med både contraspil, gennembrud og skud på distancen. Sjældent valgte holdet den første, nemme løsning – i stedet blev næsten hver eneste bold spillet frem til store chancer med et hav af lækre assists. I defensiven præsterede et koncentreret forsvar med Frederik Skovgaard som bagerste mand, at BSV gik helt i stå og ikke fik en scoring i 1. halvlegs sidste 18 min.! Holdene kunne derfor gå til pause med en markant føring til Skanderborg på 17-6.

I 2. halvleg spillede Skanderborg fortsat med stor tålmodighed i angrebet. Mikkel Hansen leverede sin sæsons foreløbig bedste præstation i en kamp, hvor stort set alt lykkedes for ham. Ofte havde han sidste hånd på en målgivende aflevering og med sit hurtige antrit og kreativitet i afslutningerne nettede han hele 7 gange i kampens sidste 30 min. Desværre fik BSV med Jeppe Gade i front også godt gang i sine skud fra distancen, som vi ikke fik markeret helt højt nok og 2. halvleg blev derfor det rene målbytteri. Det skulle dog ikke ødelægge julehumøret eller sejren til Skanderborg, som aldrig kom i fare. Holdet kan nu gå på velfortjent juleferie med en vigtig mental sejr og en konstatering af, at præstationsniveauet er højt, når drengene har fart og tålmodighed i spillet og holder koncentrationen og aftalerne i forsvaret. Kampen sluttede 35-26 til Skanderborg.

Der er nu en velfortjent julepause, inden Skanderborg møder Esbjerg ude onsdag den 15. januar kl. 1900.

Målscorer Skanderborg:

Mikkel Hansen 8, Julius Mørch Rasmussen 5, Mads Sejrsen 4, Magnus Haubro 4 (3), Magnus Larsen 4, Emil Svensson 3, Mads Gade 2, Tobias Mygind 2, Victor Grouleff 2, Jakob Villemoes Larsen 1.