U19 Drenge Liga Skanderborg – Hørning 21-26 (10-12)

Skanderborg smed point mod Hørning i lokal dyst. 
Der var lagt op til styrkeprøve mellem U19 holdene Hørning Håndbold og Skanderborg Håndbold, som 2x om ugen er sparringspartnere i hallen og tidligere klubkammerater igennem mange år. Skanderborg kom godt fra start med højt tempo og gode aktioner mod mål, mens Hørning startede lidt nervøst. Hørning fandt dog gearet og holdene fulgtes ad til 6-6 12 min. inde i kampen, hvorefter Hørning spillede sig frem til en 4-måls føring efter en periode, hvor Skanderborg mistede fart i angrebsspillet. Begge holdene arbejdede dog hårdt i defensiven og kunne gå til pause ved 10-12.
I 2. halvleg startede Skanderborg igen koncentreret og hentede Hørning, hvorefter holdene fulgtes ad til 14-14 v 9 min. spillet. Defensiven fungerede godt og ingen af holdene kom let til scoringer. Skanderborgs Tobias Nordahl fik vist, at han er ved at være tilbage på niveau efter en længere skadesperiode. I den anden ende må kvitteres med respekt for en velspillende Pauli Jacobsen, der ikke gjorde livet let for de grønne. 10 min. inde i 2. halvleg fik Skanderborg 2 min. Og herefter fik et velspillende Hørning hold vist sin bredde, særligt hvilket godt tryk de har i bagkæden.
Kogt ned til en maggiterning fik Skanderborg en god start, viste i lange perioder godt forsvarsspil, men der manglede fart og tempo i kontra- og angrebsspil i en kamp, hvor ikke alle grønne ramte niveauet. På dagen var Hørning derfor den rette vinder. Næste kamp spiller Skanderborg hjemme søndag den 15. december kl 1200 mod BSV.
Målscorer Skanderborg:
7 Mads Sejrsen (5), Magnus Haubro 4, Jakob Villemoes Larsen 2, Julius Mørch Rasmussen 2, Magnus Larsen 2, Mikkel Hansen 2, Tobias Mygind 2.