U19 drenge Liga Randers – Skanderborg 28-32 (14-15)

U19 Drenge Liga hentede sejr i Randers

Tirsdag aften drog Skanderborgs U19 Drenge Liga til Hornbækhallen, hvor de skulle møde Randers, som endnu ikke har hentet mange point. Det er der dog en grund til, for holdets stamspillere benyttes også i 2. div., så deres U17 drenge flere gange har måttet se sig besejret i U19 Ligaen. Det var dog ikke U17 reserverne, som ventede denne aften i Hornbækhallen, men en flok ganske velvoksne og godt skydende U19 spillere, som var sultne efter en pointsejr.

Holdene havde til en start lidt vanskeligt ved at finde takterne i angrebsspillet, da der blev taget fat i defensiven i begge ender. Skanderborg fik dog skabt en lille føring med et par 2. bølge contramål, men ved timeout 15. min inde i 1. halvleg, var stillingen 6-6. Holdene byttede herefter mål i en periode, hvor Skanderborg måske skulle have markeret lidt højere på Randers’ godt skydende bagkæde. Efter en ny periode med angrebsspil uden det helt store flow, skabte Skanderborg igen hul med et par contramål, men Randers kæmpede sig fint tilbage med en smal føring. 15 sekunder før tid havde Skanderborgs Tobias Nordahl dog en vigtig dobbeltredning, hvilket betød at de grønne kunne på til pause med cifrene 14-15.

I 2. halvleg byttede vi igen mål i en længere periode. Skanderborg sjuskede lidt med et par afslutninger, men det skal dog ikke mindst tilskrives den ganske fornuftige keeper, som spiller for Randers. Begge holdene sled og dommerne tillod, at der blev brugt god fysik i begge ender. Efter 15 min. var Skanderborg kun foran med et enkelt mål 23-24, men alligevel fik man for første gang fornemmelsen af, at de to point nok skulle blive hentet med hjem til 8660. Randers begyndte at gå ganske lidt ned på fysikken, mens Skanderborg, som havde skiftet ud løbende, hele tiden sendte friske kræfter på banen. Holdet spillede denne tirsdag uden Magnus Haubro, der var med Ligaherrerne, men U17 talentet Nikolaj Skytte var en god erstatning, ligesom Julius Mørch Rasmussen og Mads Gade blandt flere markerede sig rigtig fint i aftenens kamp. Generelt var kampen lidt rodet, men med glimtvise gode holdaktioner i højt tempo, fine detaljer, contraspil og demonstration af bredden i Skanderborg truppen. Med 5 min. tilbage førte Skanderborg velfortjent med 5 mål, inden kampen blev fløjtet af ved 28-32 til udeholdet.

Næste kamp spilles søndag den 8.12 kl. 1700 på Fælleden, hvor Skanderborg møder ”klubkammeraterne” fra Hørning til lokal dyst.

Målscorer Skanderborg:

Tobias Mygind 6, Julius Mørch Rasmussen 5,  Nikolaj Skytte 5, Mads Gade 4, Magnus Larsen 3, Mikkel Hansen 3, Emil Svensson 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Victor Kjærulff 2.