U19 Liga drenge Kolding IF – Skanderborg 20-26 (10-15)

Pligtsejr til U19 Liga drenge

Lørdag tørnede Skanderborgs U19 liga mandskab sammen med Kolding IF på udebane. De grønne startede meget disciplineret og kom hurtigt foran 0-3, hvilket efter 10 min. var omsat til 2-9. Herefter var det som om tændingen gik lidt af Skanderborg og KIF kom mere i gang. Efter yderligere 10 min. havde Skanderborg ramt stolpe-ud en del gange og stillingen var 7-12. Angrebsspillet blev mere individuelt og foregik under tremeterlinjen uden den helt store succes. Heldigvis blev der i samme periode ikke lukket mange mål ind i defensiven og holdene gik til pause ved stillingen 10-15.

Efter pausen kom Skanderborg på banen med fornyet energi og koncentration og bragte sig hurtigt i front med en 10 måls føring. Især angrebsspillet var i denne periode flydende og beslutsomt, hvilket ofte førte til gennemspillede afslutninger bredt i banen, tilkæmpede straffekast og en del lækre assists. Kampen endte 20-26, men sejren burde have været langt større. Årsagen skal findes i manglende koncentration i kampens afsluttende fase. Mindre skarphed i afslutninger og afgørende vurderinger betød, at Skanderborg kun scorede 5 mål de sidste 20 min. – drengene må gerne kræve et højere niveau af sig selv til de næste kampe.

Målscorer:

Magnus Haubro 5, Magnus Larsen 4, Morten Libak 4, Jakob Villemoes Larsen 3, Mads Sejrsen 3, Tobias Mygind 3, Emil Svensson 2, Julius Mørch Rasmussen 1, Mikkel Hansen 1.