U17 Drenge Elite Cup: AGF/Viby – SHEA 2003

Julius var en MUR!

Efter det uafgjorte resultat 28-28 i fredagens turneringskamp mod AGF/Viby skulle styrkeforholdet sættes på prøve igen 5 dage efter i Elite Cup’en.

Kampen begyndte, hvor holdene slap i fredags med en tæt og intens start med 2-2 efter 5 minutter. Herefter gik SHEA03 i front med 3 mål frem til 15. minut til en føring på 8-5.

AGF/Viby kæmpede sig tilbage, og var kun bagud med 1 mål ved stillingen 9-8 til SHEA03. Derefter scorede SHEA03 4 hurtige mål til stillingen 13-8 i det 22. minut efter nogle flotte angreb. Men AGF/Viby fightede sig endnu engang flot tilbage til halvlegsresultatet 14-12 til SHEA03.

I anden halvleg fulgtes de to hold pænt ad med kun 2 og 3 måls føringer til SHEA03 frem til det 40. minut. Derefter satte SHEA03 sig på kampen, og udbyggede deres føring konstant frem til slutfløjtet, og desværre med lidt hjælp efter en af AGF/Viby’s toneangivende bagspillere blev ramt af en skade omkring midtvejs i anden halvleg. SHEA03 havde dog pænt styr på kampen på dette tidspunkt, og de hev sejren i land med cifrene 30-19 – klar til Elite Cup’ens 3. runde.

En del tekniske fejl sneg sig ind i både første og anden halvleg – men alt i alt en velspillet kamp, hvor SHEA03 viste sig som det bedste hold. Men et cadeau til AGF/Viby for deres fighterhjerte på trods af, at de var bagud det meste af kampen. Dette gav den relativt tætte kamp spænding om udfaldet helt frem til det 45. minut.

Overskriften dækker en FANTASTISK målmands præstation af SHEA03 keeperen Julius Fenger med en redningsprocent på 48 % i første halvleg og ikke mindre end 65 % i anden halvleg og dermed 56 % set over hele kampen – så jo: Julius var en MUR i dag!

Kampstatistik: page1image64861120page1image64861312

SHEA03 målscorer:

Spiller

Mål

Spiller

Mål

Markus Ranzau

5

Hjalte Thorpstrup

3

Nicolai Skytte (1)

4

Søren Sørensen

2

Peter Hauge Andersen

4

Villads Nyholm

2

Marcus Andersen

3

Sebastian Frandsen

2

Mathias Carlsen

3

Benjamin Høegh

2

Advarsler: Villads Nyholm og Benjamin Høegh
Udvisninger: Villads Nyholm og Benjamin Høegh

Næste kamp for SHEA03 er i turneringen på søndag d. 1/12 kl.14.00 mod ØBG Silkeborg i Buskelund hallen.