U19 Drenge Liga: Skanderborg-UH Esbjerg 27-21 (16-11)

Det var en flok drengene der var klar til kamp, der gik på banen i Borgernes Hus i Veng i dag. Skovgaard åbnede kamp med en redning på straffe også var tonen ellers sat. Der skulle gå næsten 6 minutter inden UH Esbjerg kom på tavlen og i den anden ende var der flot angrebsspil med især flotte afslutninger udefra. Desværre faldt koncentrationen lidt og drengene begyndte at brænde en del chancer. Efter 20 minutter bliver der igen åbnet op for scoringerne samtidig med at der bliver lukket godt af i forsvaret foran en velspillende Skovgaard i målet. Mikkel Hansen slutter første halvleg af med en meget flot scoring.
Efter pausen forsætter drengene det fine spil og da de også får løst forsvars opgaven omkring en stærk stregspiller, så bliver kampen aldrig rigtig spændende. Kampen i dag viser også et Skanderborg hold der løser opgaven i undertal super flot, med disciplineret forsvar og angrebsspil vinder de alle undertalsperioder.
En flot kamp af drengene der både bød på flotte scoringer, velspillede angrebsåbninger og en disciplineret indsats i forsvaret især omkring UH Esbjergs stærke stregspiller, og med en stærkt spillende Frederik Skovgaard som sidste skanse.
Målscorer Skanderborg:
Magnus Haubro 9, Magnus Larsen 6, Tobias Mygind 4, Mikkel Hansen 3, Mads Gade 2, Emil Svensson 1, Mads Sejrsen 1, Morte Libak 1