U17 Drenge: Returopgør mod Kolding IF på Fælleden

I 1. kamp mod Kolding IF vandt SHEA03 31-26 så dagens returopgør var med en hvis optimisme om endnu en sejr.

Kampen startede godt ud for SHEA03 og efter 10 minutter var de foran 8-5 med bl.a. et par gode kontramål af Sebastian. Hele 1. halvleg er SHEA03 foran med 3-5 mål og trods 3 udvisninger, går drengene til halvleg med pauseføring på 14-11.

2. halvleg starter fint ud, med samme takter som i 1. halvleg, men hen midt i 2. halvleg går det tilbage for drengene og de mister både energi, tempo og indsats i spillet hvor spillerne får for meget fokus på individuelle præstationer frem for holdindsats og de er pludselig kun foran med 1 mål.

SHEA03 får kæmpet sig tilbage i kampen og spillet begynder at fungere bedre igen. Med 2 minutter tilbage er de foran med 5 mål 29-24, men Kolding får scoret i et angreb til 29-25 og laver efterfølgende et fint kontramål indenfor det sidste 30 sekunder af kampen til slutresultatet 29-26.

Generelt en fin kamp med gode præstationer hele vejen rundt, men også en kamp tydeligt præget af at Kolding IF ikke har så højt tempo på deres spil og det præger og smitter af på SHEA drengene som trækkes ned i tempo.

Efter kampen var færdigspillet tikkede der resultater ind fra de øvrige hold der var i kamp i dag. Det mest opsigtsvækkende resultat med absolut størst betydning for SHEA drengene var, at TTH Holstebro tabte deres kamp til AGF/Viby. Med dette nederlag er SHEA03 drengene nu sikret i LIGA efter jul. Stort tillykke til drenge og trænere.

Udvisning: Villads x 2, Sebastian x 1, Mathias x 1
Advarsel: Marcus A x 1, Nicolai x 1, Villads x 1, Laurids x 1
Redningsprocent Julius: 1. halvleg 27% (3/11), 2. halvleg 22% (2/9)
Redningsprocent Mathias Brixen: 1. halvleg 40% (2/5), 2. halvleg 12,5% (1/8)
Målscorer: Ranzau 5, Nicolai 5, Mathias 5 (3), Marcus A 4, Sebastian 4, Peter 3, Hjalte 2, Villads 1.

Næste kamp er fredag d. 22/11 kl.18.30 mod AGF/Viby. Kampen spilles i Vibyhallen.