U17 Drenge SHEA – ØBG Silkeborg

Der var topkamp mellem SHEA 03 og ØBG Silkeborg onsdag aften på Brøruphus Efterskole, begge hold var ubesejrede inden aftenens opgør.

ØBG startede bedst og fik hurtigt et forspring på tre mål. SHEA havde problemer, både i forsvar og i angreb, men kæmper det bedste de har lært, og får lagt noget mere fysik ind i forsvaret.

Det stabiliserede stillingen, men SHEA har svært ved at komme helt op, og ØBG holder et forspring på 2-3 mål gennem de første 25 min. Desværre falder drengene lidt til sidst i halvlegen, og må gå til pause bagud 11-16.

ØBG var dygtige til at angribe på yderside af backs, og når SHEA forsøgte at dække bredere, blev der plads til indspil til deres dygtige stregspillere. Drengene fandt aldrig helt løsningen på dette, og det gjorde at ØBG scorede 26 af 31 mål fra tæt hold, hvilket gav målmanden svære betingelser.

I 2.halveg starter SHEA bedst og mindsker forspringet til to mål, bland andet på nogle flotte kontra scoringer af Sebastian Frandsen, men SHEA drengene kommer desværre aldrig helt op.

Generelt en rigtig fin indsats af drengene mod et af de bedste U17 hold i Jylland, en kamp hvor de blev testet på højeste niveau.

 

 

Stilling ved halvleg 11-16, slutresultat 25-31.

Udvisning: Søren

Redningsprocent: 1. halvleg 20 (4/20), 2. halvleg 26 (5/19)

Målscorer: Marcus A 3, Sebastian 7, Benjamin 1, Villads, 3 Peter 2,  Ranzau 3 og Nicolai 6 (2).

 

Næste kamp er søndag d. 17/11 kl.10.30 mod Kolding IF. Kampen spilles på Fælleden.