U19 Drenge Liga Grindsted IF – Skanderborg 23-25

Lørdag kunne Skanderborgs U19 drenge hente sæsonens 4. sejr, efter at have besejret Grindsted IF 23-25 på udebane. Selvom der stod Skanderborg på meget af spillet, blev kampen alligevel en tæt affære, hvor der blev kæmpet i begge ender. Skanderborg startede rigtig fornuftigt i defensiven med god højde, agression og kommunikation. I angrebet blev der arbejdet tålmodigt og spillet blev bygget op til den rette chance bød sig. Værterne havde dog også forberedt et aggressivt forsvar og scoringerne udeblev derfor. Efter 8 min. stod der 3-1 og først efter 14. min. kom Skanderborg foran ved 5-6, heraf to på straffe sikkert sat ind af Mads Sejrsen. Skanderborg formåede at holde en føring på 2-3 mål, indtil holdene gik til pause ved 10-12.

Lad det bare være sagt: Skanderborg fik en rigtig skidt start på 2. halvleg, mens Grindsted helt fortjent tog føringen og bragte spænding ind i opgøret igen. Inden for de første fem minutter var der udvisninger til både Julius Mørch og Magnus Laursen. Det glimrende forsvar, som Skanderborg diskede op med i 1. halvleg,  blev i flere situationer afløst af halvhjertede tacklinger, hvilket især Grindsteds højreback dygtigt udnyttede. I den anden ende steppede Grindsteds målmand op og pillede pynten af de grønne drenge og efter 11 min. og stillingen 19-16 tog bænken timeout.

5 min senere rammes så Grindsted af 2x 2 min. inden for kort tid. Skanderborg sendte Nicolai Skytte på banen og U17 spilleren løser PM opgaven rigtig fornuftigt. Tempoet steg, flere spillere bød ind og 10 min. senere var stillingen helt lige ved 21-21. Nu kunne Skanderborg lugte sejr og med vigtige redninger fra Fredrik Skovgaard på de helt rigtige tidspunkter og god moral på både bænk og banen, trak U19 drengene en sejr på 23-25 og 2 point med hjem til Skanderborg. Cadeau til Grindsted for at fighte kampen igennem, trods en smal trup.

Skanderborg spiller igen lørdag den 17. november i Skæring Hallen kl. 16.20 mod Aarhus Håndbold.

Målscorer:

Tobias Mygind 6, Mads Sejrsen 5, Nikolaj Skytte 5, Magnus Larsen 4,  Jakob Villemoes 2, Emil Svensson 1, Julius Mørch Rasmussen 1, Morten Libak 1.