U19D Skanderborg – Tønder 27-26

Skanderborg – Tønder U19 drenge Liga 27-26 (14-12)

Det var et hjemmehold uden Magnus Haubro og Thor Christensen, der er ude med skader, som tog imod Tønder Håndbold i lørdagens opgør på Fælleden i U19 Liga. Skanderborg kom god fra start, ikke mindst i målet, hvor Frederik Skovgaard gjorde en god figur. I offensiven brændte de grønne drenge dog en del chancer og i defensiven bøvlede de noget med Tønders indspil til streg. Det betød, at efter 17 min. kunne Tønder for første gang bringe sig i front med 6-7. Skanderborg fik dog løst defensiven og arbejdede sig fint i front igen til pauseføringen 14-12.

I anden halvleg formåede Skanderborg at skabe et hav af chancer, men valgte ikke altid den rigtige løsning, ligesom der blev afsluttet for ukoncentreret på Tønders målmand. I flere perioder var der gode aktioner og føring på 3-4 mål, men netop som man troede, at nu slog hjemmeholdet hul ned til gæsterne, så blev angrebsspillet igen for ivrigt og antallet af tekniske fejl steg. Med 1 1/2 min. tilbage var kampen derfor igen helt åben ved 26-26, inden Mads Sejersen scorede slutmålet til 27-26.

Selvom det blev en unødvendig nervepirrende afslutning, må man alligevel tage hatten af for, at U19 drengene på en dag som denne, hvor sækken ikke blev lukket helt, alligevel formår at hente to point. På positivlisten bør fremhæves en overbevisende målmandspræstation, lækre aktioner i stregspillet samt en god venstrearm på Magnus Larsen. Der er med andre ord flere gode takter, men også et par ting, som hjemmeholdet skal ha kigget på, inden de tirsdag møde Aalborg Håndbold på Fælleden kl 1915.

Målscorer Skanderborg

Magnus Larsen 7, Tobias Mygind 4, Emil Svensson 3, Jakob Villemoes Larsen 3, Julius Mørch Rasmussen 3, Mikkel Hansen 3, Morten Libak 2, Mads Gade 1, Mads Sejrsen 1.