layout layout layout
Akademiet

SHEA Skanderborg Håndbold Elite Akademi er baseret på udvikling af unge håndboldtalenter som vurderes til senere at kunne udvikle sig til seniorspillere på et højt plan.

SHEA er tilknyttet Skanderborg Håndbold, men er udskilt i eget selskab med egen professionel bestyrelse og økonomi. Akademiet er et non-profit selskab, der tilstræber at tilbyde Danmarks bedste udviklingstilbud indenfor dansk ungdomshåndbold, til billigst mulige pris for den enkelte elev. SHEA drives dels af elevbetaling samt sponsorer og tilskud fra forskellige organisationer og fonde.

Signalet er klart, vi påtager os et ansvar for at udvikle talenter til dansk håndbold, fra 6-8 års alderen via den store ungdomsafdeling i Skanderborg Håndbold og når spillerne når U-16 alderen via SHEA, vel at mærke uden at tjene penge på udviklingen. Nogle skal påtage sig opgaven - og vi gør det - til senere glæde for dansk håndbold.

Akademiet er fokuseret på individuel udvikling og tilbyder derfor kun plads til ca. 60 spillere i alt.

Eleverne kan blive tilknyttet akademiet både som hjemmeboende, hvis de bor i lokalområdet, men hovedparten af eleverne kommer til at bo i VILLA-SHEA, hvor de sammen med værtsfamilien indkvarteres i et unikt udviklingsmiljø tæt ved uddannelsesinstitutioner og træningsfaciliteter.

SHEA har udover en række kompetente trænere, tilknyttet en lang række eksterne eksperter der hver især varetager dele af udviklingen af håndbold talenterne:

Danmarks bedste udviklingstilbud - og vi mener det!

layout